Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Madrid for kun 1.987,-


Forlænget weekend i Madrid for kun 1.987,- per person inkl. fly og unikt 4-stjernet hotel med central beliggenhed og rooftop pool med spektakulær 360° udsigt over byen!

Den Iberiske Halvøs største by og Spaniens hovedstad er et fantastisk rejsemål. For byen har ud over shopping, seværdigheder og fantastisk mad også en stemning, der både har international storhed og landsbyagtig charme.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 27. jun 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.529,-
FLY458,-
I ALT1.987,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.057,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.529,- per person.

 

Billund: 24. – 27. jun 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.529,-
FLY630,-
I ALT2.159,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.057,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.529,- per person.

 


Hotel

 

Dear Hotel Madrid ligger blot 1 minuts gang fra metrostationen Plaza de España på Gran Via og tilbyder boutique-indkvartering i centrum af Madrid. Hotellet har tagterrasse med dyb pool samt terrasse og restaurant. Alle de stilfulde lyse værelser har gratis højhastigheds-wi-fi, aircondition samt 40” fladskærms-tv med satellitkanaler. Alle de rummelige værelser er lydisoleret og har værdiboks, minibar med gratis mineralvand, højttaler til smartphones samt te- og kaffefaciliteter. Der er desuden eget badeværelse med regnbruser, badekåbe samt tøfler og gratis eksklusive toiletartikler. Nice to Meet You Restaurant & Lounge ligger på 14. etage, og der serveres moderne kosmopolitiske retter i en afslappet atmosfære. Du kan nyde cocktails og musik, og der er imponerende panoramaudsigt over Madrid. Der serveres eksklusiv morgenbuffet. Bemærk at poolen kun er åben fra juni-september!

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Madrid.

FRA københavn: 24. – 27. jun 2022

 

FRA Billund: 24. – 27. jun 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Madrid: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er nemt at bevæge sig rundt i Madrid med offentlig transport eller Uber.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365