Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold på Hotel Skansen for kun 1.170,-


Luksuriøst spa-ophold på Hotel Skansen for kun 1.170,- per person inkl. overnatning, 3 retters aftenmenu, morgenmadsbuffet og fri entré til spa, sauna og badehus!

I den lille by Båstad, finder du Hotel Skansen, der utvivlsomt er et af de bedste spahoteller i Sverige. Det smukke landskab hotellet er placeret i danner rammerne for opholdet og indgyder til afslapning. Hotel Skansens spafaciliteter er ganske særlige, og i Kallbadhuset, der er bygget ude på vandet, kan man bl.a. sidde i saunaen og samtidig nyde udsigten over Kattegat. Hotellet ligger tæt på skisportsstedet Vallåsen, lige som tennisturneringen Swedish Open afholdes på Hotel Skansens tennisbaner.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 2.340,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 1.170,- per person.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotelindtryk

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

  • Husk tøj og sko til overnatning, badetøj og pas
  • Fredag og lørdag har spaen, spabaren og koldhusbadet åbent til klokken 21.00. Vi anbefaler, at du spiser din middag tidligere end normalt, hvis du gerne vil opleve ”de gyldne timer” i spaafdelingen, når mørket sænker sig

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365