Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos med all inclusive for kun 2.898,-


8 dage på Rhodos med all inclusive for kun 2.898,- pr. person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med 5 swimmingpools og egen privat strand!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUDDENE på travelmarket I maj her:
BillundKøbenhavnAalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 1. – 8. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer2.898,-

 

København: 4. – 11. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer2.898,-

 

Aalborg: 2. – 9. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer2.998,-

 


Hotel

Placeret helt ned til stranden finder du det 5-stjernede hotel All Senses Nautica Blue. Hotellet har adgang til egen strand, og er du mere til poollivet, har du også fri adgang til de 5 pools, som hotellet kan bryste sig af. De 5 pools henvender sig til børn i alle aldre og voksne, og der er masser af solstole og parasoller at lægge sig på. Hotellet er fra 2009, men det blev totalrenoveret i 2016. Hotellet fremstår derfor helt nyt og lækkert, og der er masser af sportsaktiviteter og underholdning at vælge mellem.

SE TILBUDDENE VI HAR FUNDET I JANUAR HER:
AalborgKøbenhavnBillund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra Aalborg, København og Billund til Rhodos i maj 2022.

FRA Aalborg: 

 

FRA KØBENHAVN:

 

FRA billund: 

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Detur!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365