fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i Malmø for kun 261,-


Weekendophold i Malmø for kun 261,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø, på en dejlig storbyferie i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og indbyder til en miniferie eller et weekendophold. Byen har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning og er blevet meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 522,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 261,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Det miljøvenlige Best Western Plus Hotel Noble House ligger ved Gustav Adolfs Torg, 100 m fra Malmøs gågade, Södergatan. Stedet har restaurant, sauna og gratis wi-fi. Lilla Torg ligger 200 m derfra. De moderne værelser på Best Western Plus Hotel Noble House er individuelt indrettet og har desuden fladskærms-tv og flisebadeværelse med bruser. Tavernan Bar and Lounge byder på måltider og drinks i en international og hyggelig atmosfære. Der serveres morgenbuffet hver dag. Derudover bydes der på gratis kaffe og te døgnet rundt. Du kan gratis træne i fitnesscentret eller slappe af i saunaen på 6. sal.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365