Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Marbella for kun 2.499,-


8 dage i Marbella for kun 2.499,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet spa-hotel med fire swimmingpools og fantastisk havudsigt!

Marbella har alle ingredienserne til en fantastisk ferie – uanset om du er vild med golf, skønne strande, fest, eller fantastiske madoplevelser. Marbellas gamle bydel charmerer sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Vil du have mere luksus og glans, kan du slentre rundt i den flotte lystbådehavn i Puerto Banus, der byder på en bred vifte af restauranter, caféer og luksusbutikker.

SE DET GODE TILBUD TIL marbella HER:
København
Aarhus
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. feb 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL2.404,-
FLY95,-
I ALT2.499,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.809,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.404,- pr person.

 

Aarhus: 2. – 9. feb 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL2.485,-
FLY285,-
I ALT2.770,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.970,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.485,- pr person.

 

Billund: 1. – 8. feb 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL2.457,-
FLY528,-
I ALT2.985,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.914,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.457,- pr person.

 


Hotel

Det moderne Vincci Selección Estrella Del Mar kombinerer ny arkitektur med arabisk- og middelhavsinspireret indretning. Overnatningsstedet ligger blot 400 m fra Elviria Strand. Det 5-stjernede luksushotel har 4 udendørs swimmingpools med poolbar, gratis liggestole og balinesiske senge, egen 50 m² stor spa, lille fitnesscenter samt flere restauranter og en have. Samtlige værelser har gratis wi-fi, opholdsområde og møbleret balkon. Estrella de Mar har strandklub som kan benyttes mod et tillægsgebyr. Der er spa, gastronomisk spisning og wellness-aktiviteter fordelt på 4000 m². Strandklubben omfatter et spa- og wellness-område med 7 massagerum, spabad, sauna, tyrkiske bade og fitnesscenter med panoramaudsigt over havet samt diverse fitness-aktiviteter, såsom Aquapilates og fityoga. Det er åbent hele året, og der opkræves et tillægsgebyr for adgang. Alle de rummelige, lyse værelser på Vincci Estrella del Mar har balkon eller terrasse med udsigt til havet, poolen eller haven. De har alle aircondition, varme, 42″ fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt faciliteter til at lave gratis te og kaffe. Estrella del Mars strandklub har desuden a la carte-restaurant med speciale i middelhavsretter. Der er også liggestole og balinesiske senge ved swimmingpoolen og stranden samt loungebar og have. Deruover tilbydes der adgang mod et tillægsgebyr for voksne gæster til stedets infinity-pool med udsigt over havet. Restauranterne serverer gerne diætretter for gæster med allergi og fødevintolerance. Vincci Estrella del Mar Hotel ligger 400 m fra Elviria Strand, 8 km fra Marbella og 32 km fra Málaga. Greenlife Marbella Golfklub ligger også i nærheden. Du kan parkere gratis udendørs på stedet.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra AarhusFra Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter til Malaga:

FRA københavn 8. – 15. feb 2022

 

Aarhus: 2. – 9. feb 2022

 

Fra Billund: 1. – 8. feb 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marbella: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365