Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Side med all inclusive for kun 1.598,-


8 dage i Side med all inclusive for kun 1.598,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

Se tilbuddet i februar på travelmarket:
Fra Billund Fra_København

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 6. – 13. feb 22 (7 nætter)
Pris1.598,-

 

 

københavn: 6. – 13. feb 22 (7 nætter)
Pris1.598,-


Hotel

Uanset om du rejser som et par, venner eller er en børnefamilie, så vil du føle dig virkelig godt tilpas på dette hotel. Side Premium er en lille perle af et 5-stjernet All Inclusive-hotel med moderne faciliteter. Der er bl.a. adgang til et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner og separate pools til de mindste. Hotellets personale sørger for underholdning og aktiviteter i både dagtimerne og om aftenen. Og i børneklubben samt på den store legeplads kan de mindste få masser af sjov og hygge med deres nye ferievenner.

se mere her
Fra Billund Fra_København

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes på Detur.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Side. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365