Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phi Phi for kun 3.693,-


15 dage på Phi Phi for kun 3.693,- per person inkl. direkte fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pools og fantastisk udsigt!

Phi Phi-øerne er nogle af Thailands smukkeste øer med fantastiske klippeformationer, helt kridhvide strande og krystalklart vand. Phi Phi er et tropisk paradis, der ligger ud fra den thailandske vestkyst mellem Krabi og Phuket. Øerne har flere glimrende snorkle- og dykkersteder og lokker med et farverigt undervandsliv.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET til Phi phi her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 31. jan – 15. FEB 22 (14 NÆTTER)
HOTEL1.809,-
FLY1.884,-
I ALT3.693,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.617,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.809,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Phi Phi The Beach Resort, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet inkluderer morgenmad og byder på flere pools samt en fantastisk udsigt!

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Vi har fundet billige direkte flybilletter fra København til Krabi med TUI:

 

Fra København: 31. jan – 15. feb 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale practio.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365