Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på smukke Symi for kun 3.295,-


2 uger på smukke Symi for kun 3.295,- pr. person inkl. fly, transfer og 3-stjernet lejlighedshotel med fantastisk udsigt!

Symi er kendt som den smukkeste blandt De Dodekanesiske Øer. Med sin overskuelige størrelse byder Symi på en skøn og afslappende ferie i rolige omgivelser, og øens mange små vige og bugter giver gode bademuligheder. Ovenfor havnen klatrer de pastelfarvede huse i nyklassisk stil op over bjergsiderne og udgør på alle tider af døgnet et betagende syn.

 

SE TILBUDDET I maj PÅ TRAVELMARKET
Fra Billund
København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 22. maj – 5. juni 22
v/2 personer3.295,-

 

københavn: 22. maj – 5. juni 22
v/2 personer3.495,-

 


Hotel

 

Sevasti ligger i rolige omgivelser, og fra hotellet har du en fantastisk udsigt over byen og Pedi-bugten. Det tager cirka ti minutter at gå til Symis lille centrum.

SE MERE HER:
Fra BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Symi:

 

FRA Billund: 22. maj – 5. juni 22

 

FRA København 22. maj – 5. juni 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Symi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer er inklusive.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365