Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Le Grand Massif i for kun 2.899,-


1 uges skiferie i Le Grand Massif i for kun 2.899,- per person inkl. liftkort og luksuriøst 5-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed på pisterne og adgang til lækkert wellness-område med opvarmet pool, sauna, jacuzzi og dampbad!

Skisportsbyen Flaine ligger i hjertet af skiområdet Le Grand Massifs hjerte i 1600 meters højde, i Frankrig. Flaine er bygget specielt for vinterens mange skisportsgæster. Landsbyen ligger i en smuk dal og er tegnet af den berømte byplanlægningsingeniør Breuer. Han har fortrinsvis bygget hvide bygninger, som dermed falder godt ind i det snehvide landskab.
Ud over gode skimuligheder findes der i Flaine også forskellige hyggelige afterskiing-barer, og du finder et bredt udvalg af organiserede aktiviteter, så som kanetur, snegrill, vandreture, kørsel på Bigfoots, klatring, tage på helikopterture m.m.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 26. mar – 2. apr. 2022 (7 nætter)
v/4 personer2.899,-

 


Hotel

Det smukke og luksuriøse Residence PV Les Terrasses d’Helios har en rigtig god beliggenhed på pisterne i Flaine. Ved gunstige sneforhold kan du køre på ski til og fra hotellets indgang. Lejlighederne er rummelige og moderne indrettet, med egen stue og et fuldt udstyret køkken, hvor du kan tilberede feriens lækre måltider.  Les Terrasses d’Helios har et dejligt wellness-område med opvarmet pool, sauna, jacuzzi og dampbad. Du har således rig mulighed for at slappe af i dejlige omgivelser, når du vender tilbage fra pisterne.


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365