Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.734,-


8 dage på Gran Canaria for kun 1.734,- per person inkl. fly og hotel med pool og flot havudsigt!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 2. – 9. feb 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.275,-
FLY459,-
I ALT1.734,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.549,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.275,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

Hotel

 

Monte Feliz tilbyder prisvenlige lejligheder med balkoner eller terrasser og satellit-tv. Komplekset har en udendørs swimmingpool og tennisbaner. Monte Feliz Aparthotel ligger kun 300 m fra stranden og et vandsportscenter. Det ligger på en bakke over Feliz-bugten i det sydlige Gran Canaria. Der er indbydende haver og en flot udsigt ud over havet og bjergene. Samtlige lejligheder har et mindre køkken med køleskab og mikrobølgeovn. Samtlige værelser har eget badeværelse. Du kan leje satellit-tv, og der tilbydes værdiboks mod et tillægsgebyr. Monte Feliz tilbyder også en restaurant og en bar. Der er et fitness-center, spa med sauna samt en legeplads. Feriekomplekset har desuden et supermarked og en døgnåben reception hvor man kan leje biler.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Gran Canaria:

københavn: 2. – 9. feb 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt og kan bestilles her:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365