Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Halkidiki for kun 2.119,-


8 dage i Halkidiki for kun 2.119,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet spa-hotel med morgenmad, lækkert poolområde, privat strand m.m!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. mar – 6.  apr 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.787,-
FLY332,-
I ALT2.119,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.573,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.787,- per person.

 


Hotel

Athena Pallas Village, som er med i Acrotel Hotels and Resorts, har egen private strand og ligger på Elia, 8 km fra Neos Marmaras og 11 km fra Nikiti. Gæsterne kan få serveret græsk morgenmad og tage på gourmetrejse i det græske køkken ved deltagelse i Acrotel Dine Divine-arrangementet, der består af fem temarestauranter. Den ene, Hierion, blev i 2018 tildelt Turistprisen i kategorien “Gastronomi” for det unikke restaurantkoncept. Det ligner en “Trapeza” – en afspejling af Atoni-klostrene. Der er også fem barer. Athena Pallas værelser har satellit-tv, aircondition og minibar, mens lejligheder i 2 etager har træbjælker og indretning i sten. Hotellets spa-center strækker sig over et område på 1200 m². Der er massageværelser, manicure-/pedicure-værelse, sauna, dampbad og salt-/urtebade med æteriske olier. Alle produkter er fremstillet af veganske ingredienser og uden at være testet på dyr. Der er også børnepools, tennisbane, biograf, bowling, bordtennis, billard og fitnesscenter på stedet. De yngre kan besøge Mini Kids Club. Der er mulighed for deltage i ture og aktiviteter, og der er valutaveksling. Arrangementer såsom bryllupsrejser, polterabend, fødselsdagsfest, konferencer, forretningsmøder og udstillinger kan organiseres.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

 

FRA KØBENHAVN: 30. mar – 6.  apr 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365