fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bukarest for kun 898,-


Forlænget weekend i Bukarest for kun 898,- per person inkl. fly og luksuriøst hotel i fransk stil med pool og central beliggenhed!

Bukarest ligger mindre end tre timer væk fra Danmark i fly. Alligevel opdager man hurtigt, at man er landet i en spændende by, der bærer præg af en anden historisk baggrund og en anderledes kultur. Byens historiske kvarter er et virvar af gader og stræder med smukke bygninger, gallerier, cafeer, restauranter og værtshuse.

Se det gode tilbud til Bukarest her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 5. – 8. feb (3 nætter)
HOTEL610,-
FLY288,-
I ALT898,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 1.219,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 610,- per person.


Hotel

Villa Boutique Lafayette ligger i centrum af Bukarest, kun få skridt fra Izvorul Rece Park og flere ambassader. Der tilbydes luksuriøs indkvartering med aircondition. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen samt gratis privat parkering på stedet. Samtlige ferieboliger på Villa Boutique Lafayette er indrettede i fransk stil fra det 19. århundrede og har byudsigt, fladskærms-tv med kabelkanaler, minibar, strygeudstyr, skrivebord samt radio. Der er eget badeværelse med bruser, badekåbe, hårtørrer og gratis toiletartikler. Yderligere faciliteter på ejendommen omfatter bagageopbevaring, værdiboks, valutaveksling og daglig rengøringsservice. Tøjvask, strygning og lufthavnstransport tilbydes mod et tillægsgebyr. Der ligger mange butikker og købmandsforretninger få skridt fra ejendommen. Den nærmeste busstation ligger 50 meter derfra, og der er 4 km til den nordlige togstation. Universitetspladsen ligger 1 km fra hotellet. Hotellet ligger 15 minutters gang fra den gamle bydel og 10 minutters gang fra Nationalteatret.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra Billund 5. – 8. feb 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Bukarest. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365