Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lanzarote for kun 1.797,-


8 dage på Lanzarote for kun 1.797,- pr. person inkl. fly og flot 4-stjernet spa-hotel med morgenmad!

Den kanariske ø Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. På Lanzarote møder man en unik natur og en skøn atmosfære, der gør at mange hurtigt forelsker sig i øen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 22. – 29. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer1.797,-

 


Hotel

 

 

Hotel Beatriz Costa Teguise & Spa ligger omkranset af en smuk grøn have, med en dejlig beliggenhed i Costa Teguise. I gåafstand fra det livlige centrum af Costa Tequise og ikke langt fra stranden, Las Cucharas. Her er også masser at se for kulturelskere. Besøg for eksempel Pueblo Marinero, hvor du kan beundre værket fra den populære kanariske arkitekt César Manrique. I restauranten kan du nyde lokale og internationale retter med mulighed for at spise både indendørs og udendørs. Du kan bestille en dejlig drink på Piano Bar Manila eller om aftenen på Bar Espectáculos Niagara. Der arrangeres forskellige (sports) aktiviteter i løbet af dagen. Om aftenen kan du nyde live musik, spil og shows. For børn er her et særligt børneprogram og en miniklub. Kort sagt, så er der noget for hele familien! Værelserne er rummelige og de fleste har flot udsigt over haven eller poolen.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lanzarote: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365