Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage på Island for kun 2.758,-


4 dages forlænget weekend på Island for kun 2.758,- per person inkl. fly og fantastisk hotel med morgenmad, adgang til jacuzzi, udendørs swimming pool, wellness center, have og golfbane m.m.

Besøg Island og oplev det smukke bølgende nordlys og den fantastiske islandske natur. Øen er defineret af dens dramatiske landskab bestående af vulkaner, gejsere, varme kilder og lavafelter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Aalborg

 


🌍 FlySØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. – 28. feb 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.906,-
FLY852,-
I ALT2.758,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet hos Agoda er 3.812,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.906,- per person.

 

 

Aalborg: 25. – 28. feb 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.906,-
FLY1.330,-
I ALT3.236,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet hos Agoda er 3.812,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.906,- per person.

 

 


Hotel

Nordlys og wellness er en kombination, som burde være alle forundt at opleve – og præcis dét kan lade sig gøre på Frost and Fire Guesthouse. Det ligger midt i den skønne natur ved den lille by Hveragerði, hvilket gør det til et oplagt sted at opleve Nordlys. Men der er masser af andet at lave end blot at vente på Nordlysets ventede ankomst: Som gæst får du nemlig adgang til både jacuzzi, udendørs swimming pool, wellness center, have, golfbane og grillområde – ligesom der selvfølgelig er mulighed for at nyde den storslåede natur, som omgiver hotellet, der alligevel kun ligger omkring 45 minutters kørsel fra Reykjavik.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Aalborg til Reykjavik:

 

FRA københavn: 25. – 28. feb 2022

 

FRA aalborg: 25. – 28. feb 2022

 

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Island: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Transport

Lej evt en bil på Island. Det er billigt og den kan bestilles her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365