Vi finder de bedste rejsetilbud

Valentinsdag-ophold på Tivoli Hotel for kun 516,-


Valentinsdag-ophold på det luksuriøse Tivoli Hotel i København for kun 516,- per person inkl. overnatning, morgenmad, adgang til pool og fitness og en af Københavns bedste udsigter!

Nyd en romantisk hoteloplevelse og overnat på det flotte Tivoli Hotel. På toppen af hotellet ligger den udsøgte skybar, hvor I kan nyde en drink eller spise i restauranten mens I nyder den imponerende udsigt over byen. Hotellets indendørs swimmingpool er 16 meter lang med et lille vandfald og ovenlysvinduerne,  massage dyserne og saunaen skaber rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres getaway. Her finder I også fitnesscenteret, der er indrettet med faciliteter til en alsidig træning.
Tivoli er et eventyr i sig selv og Tivoli Hotel har alt, hvad I har brug for til et skønt ophold i København. Med sin placering lige ved Kalvebod Brygge er den 12 etager høje bygning designet i bedste Tivoli-ånd af den danske arkitekt, Kim Utzon.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.032,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket er 516,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365