fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på det 4-stjernede Varbergs Kusthotell for kun 377,-


Ophold på det 4-stjernede Varbergs Kusthotell for kun 377,- per person inkl. morgenmad! – eller 1.143,- inkl. morgenmad, middag og spa-adgang!

Varbergs Kusthotell blev oprindeligt opført som Kustsanatoriet Apelviken for næsten 120 år siden. I dag er hotellet, der består af 157 værelser og har en fantastisk beliggenhed helt nede ved stranden, en del af hotelkæden Comwell. Hotellet tilbyder Thalasso spa, dvs. spa med havvand og tang fra Kattegat, indendørs saltvandspool med 32 grader varmt vand samt et kalbadhus til vinterbadning ved havet. Her finder du bl.a. også en sauna og fodbad. Varberg Kusthotell blev i 2019 tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award i kategorien “Luxury Thalassoterapi Spa”.

Byen Varberg ligger mellem Göteborg og Halmstad ikke langt fra Falkenberg Strandbad. Varberg er en populær ferieby med lange strande og hyggelige strandpromenader, hvor du i centrum kan gå i opdagelse i butikker og caféer samt hos de lokale kunsthåndværkere.

Se de gode tilbud her
Med morgenmad+ middag & spa

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

©Varbergs Kusthotell

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 15. – 16. maj på det flotte Varbergs Kusthotell, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster. Værelserne på hotellet er flotte og komfortable og er indrettet i et indbydende nordisk design.

Inkl. morgenmad

Bemærk: Den samlede pris for et ophold fra den 15. – 16. maj er 753,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 377,- per person.

 

Inkl. morgenmad, middag & spa

Bemærk: Den samlede pris for et ophold fra den 15. – 16. maj er 2.207,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.104,- per person. Dertil kommer 79,- i reservationsgebyr.

alternative datoer

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 15. – 16. maj 2022, men der er flere datoer med billige priser i januar – juni. Se listen af datoer igennem og find en dato der passer dig her:

 

Alternative datoer
23. – 24.130. – 31.16. – 7.220. – 21.2

Samt næsten alle datoer i april, maj og juni…


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

 

Fra Sjælland: Er du i bil, så ligger Varbergs Kusthotell kun ca. 2,5 timers kørsel fra København. Fra Nordsjælland er det oplagt at tage Helsingør – Helsingborgfærgen. Fra Helsinborg er der ca. 1,5 times kørsel til hotellet.

Det er også muligt at tage toget. Fra Københavns hovedbanegård tager til ca. 3 timer.

Fra Jylland: Er du i bil, så kan du f.eks. tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg eller Grenaa til Halmstad. Det er også muligt at flyve billigt fra Billund til Göteborg.

Fra Göteborg og Halmstad er der ca. 1 times kørsel i bil eller tog.


Indtryk

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365