Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Comwell Rebild Bakker for kun 699,-


Weekendophold på det 4-stjernede Comwell Rebild Bakker for kun 699,- per person inkl. overnatning i dobbeltværelse, aftensmad, morgenmad og adgang til pool, sauna og sportsfaciliteter!

Comwell Sport Rebild Bakker ligger midt i den smukke nationalpark, Rebild Bakker, i Himmerland. Hotellet er kun 20 minutter fra Aalborg lige syd for Limfjorden i Skørping, og herfra er der rig mulighed for en aktiv sportsferie kombineret med en tur i pool og sauna. Comwell Sport Rebild Bakker er med deres mange sportsmuligheder såsom tennis, bordtennis, petanque og fantastiske ruter til vandre-, jogging- og mountainbiketure perfekt til jer, der ønsker at kombinere en aktiv ferie med afslapning og god mad i naturskønne omgivelser.
Comwell Sport Rebild Bakker har hele 151 velindrettede dobbeltværelser – alle med privat balkon eller terrasse med udsigt over det bakkede naturlandskab, der omgiver hotellet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.397,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 736,- per person. Prisen er inklusiv ekspeditionsgebyr på HotelSpecials.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365