Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend i Bratislava for kun 819,-


4 dages forlænget weekend i Bratislava for kun 819,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet Hilton-hotel med opvarmet pool og god beliggenhed!

Slovakiets hovedstad Bratislava tilbyder en skøn blanding af historiske seværdigheder, museer, restauranter, hoteller og shoppingmuligheder. Donau strækker sig igennem byen og skaber en skøn stemning og indbyder til hyggelige gåture langs vandet. Bratislavas gamle bydel byder på charmerende bindingsværkshuse og historiske bygninger.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 28. – 31.  jan 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL722,-
FLY97,-
I ALT819,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.444,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 722,- per person.

 


Hotel

DoubleTree by Hilton Bratislava er et moderne 4-stjernet hotel, der er forbundet med Bratislavas nye Ondrej Nepela-sportskompleks. Det byder på gratis wi-fi og gratis wellness-faciliteter, herunder en opvarmet indendørs pool, 2 saunaer og et døgnåbent fitnesscenter. Samtlige rummelige værelser på DoubleTree Bratislava er lydisolerede. De har alle aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks til bærbar computer, strygeudstyr og minibar samt et badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Der serveres morgenbuffet i Restaurant Opus, og Restaurant Toscana serverer udsøgte italienske retter med hjemmelavet pasta.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Bratislava:

 

FRA KØBENHAVN: 28. – 31.  jan 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bratislava: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt. Det kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365