Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages fodboldrejse til Rom for kun 1.140,-


3 dages fodboldrejse til Rom for kun 1.140,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og billetter til Europa League kampen mellem S.S. Lazio og FC Porto!

Oplev Europa League live når S.S. Lazio møder FC Porto. Rom er en fascinerende og forførende by. Italiens pulserende hovedstad er en af Europas mest storslåede byer med en enestående kulturarv. Besøg alle de imponerende seværdigheder, nyd maden på de eminente restauranter og oplev den særlige romerske stemning og charme.

SE TILBUDdet til Rom HER:
__Fly__Billet / Hotel
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. – 25. feb 22 (2 nætter)
HOTEL / BILLET857,-
FLY283,-
I ALT1.140,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 1.714,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 857,- per person.

 

Billund: 23. – 25. feb 22 (2 nætter)
HOTEL / BILLET857,-
FLY372,-
I ALT1.229,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 1.714,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 857,- per person.

 


Hotel & Billetter

Vi har taget udgangspunkt i Kategori 2 billetter og 2 overnatninger på det 3-stjernede Piemonte. Vælg 2 nætter med udrejse 23. februar og hjemrejse 25. februar for at opnå ovenstående pris.

se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Rom i februar:

 

FRA København: 23. – 25. feb 2022

 

FRA Billund: 23. – 25. feb 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i den Milano. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365