fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Azorerne for kun 1.864,-


8 dage på Azorerne for kun 1.864,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad, infinity-pool og fantastisk  panoramaudsigt over havet!

Azorerne er flere gange kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic. Øerne er et unikt naturparadis, hvor I finder uspoleret natur med bølgende vulkanlandskaber og smukke kratersøer. Derudover har I mulighed for at prøve en masse spændende aktiviteter, når I rejser til det smukke ørige – såsom hvalsafari eller vandreture i bjergene.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Lad søgningen blive helt færdig. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 29. jan  – 5.  feb 22 (7 NÆTTER)
HOTEL1.120,-
FLY744,-
I ALT1.864,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.240,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.120,- per person.

 


Hotel

Det 4-stjernede hotel Angra do Heroísmo har udsigt over Fanal-bugten, saltvands-infinity-pool og stor have med palmer. Hotellet tilbyder værelser med aircondition, egen balkon og panoramaudsigt over havet. Der er gratis wi-fi overalt på stedet.

De lydisolerede værelser på Terceira Mar Hotel er indrettet i varme farver med mørke møbler. De har kabel-tv og skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer. Om morgenen serverer hotellet a la carte-morgenmad med et udvalg af brød og regionale produkter samt en buffet med varme retter og koldt pålæg. Gæster med cøliaki kan bestille en lækker glutenfri morgenmad. Restaurant Monte Brasil har gulv til loft-vinduer med en fantastisk udsigt og serverer egnsretter på den mest berømte traditionelle måde. Fanal Bar byder på den samme udsigt samt forfriskende drinks og et udvalg af snacks. Helseklubben Fitplus har indendørs pool, spabad og tyrkisk dampbad og tilbyder afslappende massage. Der er gratis, privat parkering ved forudgående forespørgsel. Terceira Mar Hotel ligger 600 m fra den historiske fæstning São João Baptista fra det 16. århundrede og 17 km fra Lajes Internationale Lufthavn. Der er gratis, privat parkering på stedet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Azorerne.

FRA København: 29. jan  – 5.  feb 22


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Azorerne: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365