Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.758,-


8 dage på Tenerife for kun 1.758,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og havudsigt!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE DET GODE TILBUD TIL Tenerife HER:
Husk at vælge laveste pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 9.  feb 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.316,-
FLY442,-
I ALT1.758,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.632,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.316,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago!

 


Hotel

Maritim Hotel Tenerife ligger ned til kysten, og det er omgivet af en subtropisk have på 40.000 m² og har en imponerende palmeformet swimmingpool. Du bydes på buffetmåltider og en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet. Tag en slentretur gennem Maritim Hotel Tenerifes fantastiske have og nyd de eksotiske planter og blomster. Slap af med en eftermiddagslur under palmerne og nyd det fremragende landskab, imens du spiller en omgang tennis eller minigolf på den kunstfærdigt udformede golfbane. Maritim Tenerifes værelser er elegant indrettede med private balkoner hvorfra du kan nyde havudsigten.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Tenerife:

FRA København: 2. – 9.  feb 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt og giver en god fleksibilitet til at komme rundt til de forskellige seværdigheder, som f.eks. vulkanen Teide og dyreparkerne. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365