Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend ved Venedig for kun 1.001,-


4 dages forlænget weekend ved Venedig for kun 1.001,- per person inkl. direkte fly og fantastisk 5-stjernet hotel med morgenmad!

Venedig er en unik oplevelse, som ingen bør snyde sig selv for. Bygget på pæle i vandet byder Venedig på seværdigheder som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro. Nyd den helt særlige stemning i en gondol på de smukke kanaler og spis dejlig mad på de romantiske restauranter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

 


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 18. – 21.  feb 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL904-
FLY97,-
I ALT1.001,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.808,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 904,- per person.


Hotel

 

Det 5-stjernede Hotel Villa Condulmer ligger lige ved siden af ​​sin egen 18-hullers golfklub, og er omgivet af en grøn park med swimmingpool. Det har til huse i en villa fra det 18. århundrede og byder på en traditionel restaurant og bar. Værelserne har en klassisk eller elegant indretning, og omfatter aircondition samt fladskærms-tv med satellitkanaler og minibar. Samtlige værelser har eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler, mens nogle af værelserne har spabad. Der tilberedes en varieret morgenbuffet hver dag, som omfatter hjemmebagte kager. Der serveres desuden typiske venetianske specialiteter og lokale vine i ejendommnens à la carte-restaurant. De fleste af værelserne omfatter endvidere gratis aviser og WiFi.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet meget billige billetter til Venedig:

FRA billund: 18. – 21.  feb 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Venedig: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365