Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Ischia for kun 2.155,-


8 dage på Ischia for kun 2.155,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet spa-hotel med morgenmad!

Ischia er en smuk vulkanø beliggende i Napolibugten. Øens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden og øen er derfor et velbesøgt kursted. Besøg også Napoli, der byder på ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er  en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 31. mar – 7.  apr 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.722,-
FLY433,-
I ALT2.155,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.444,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.722,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Hermitage ligger blot 500 m fra Ischias historiske centrum og har wellness-center og middelhavshave med solterrasser og 3 termiske pools. Samtlige værelser har balkon. Alle værelserne på Hotel Hermitage & Park Terme har køligt klinkegulv og satellit-tv samt eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har havudsigt. Der tilbydes en omfattende og varieret morgenbuffet. I restauranten serveres der såvel lokale som internationale retter til frokost og aftensmad. Når vejret tillader det serveres måltiderne på terrassen. Du kan bestille massage- og skønhedsbehandlinger i spaen Cinthia dell’Hermitage. Faciliteterne omfatter spabad, sauna og tyrkisk bad.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 31. mar – 7.  apr 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ischia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365