Vi finder de bedste rejsetilbud

1 måned på Maldiverne for kun 16.600,-

1 måned på Maldiverne for kun 16.600,- per person inkl. fly og super luksuriøst 5-stjernet hotel med morgenmad, pool og helt vidunderlig beliggenhed!

Maldiverne er et paradis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande. Her får I en fredelig ferie, hvor der under det krystalklare vand venter en unik verden af farvestrålende koraller og fisk. Om aftenen kan I nyde mageløse solnedgange og nyde godt af Maldivernes fantastiske køkken.

SE DET GODE TILBUD TIL MALDIVERNE HER:
Husk at vælge laveste pris på Trivago!

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  23. apr – 23. maj 2022
HOTEL12.920,-
FLY3.680,-
I ALT16.600,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 25.839,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 12.920,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

Kihaa Maldiverne ligger på den kokosnøddeformede ø Baa Atol, omgivet af frodig grøn vegetation, hvide sandstrande og et korralrev. Feriestedet har udendørs swimmingpool og tilbyder afslappende spa-behandlinger. Villaerne på Kihaa Maldives er luksuriøst indrettede og har fladskærms-tv samt store vinduer med udsigt til den hvide sandstrand og det boblende hav. Der er desuden eget stort badeværelse med badekar. Man kan spille beachvolley eller tage på dagsture til en af de nærliggende øer. Man kan også dykke og snorkle, og nyde lokale samt internationale retter på ejendommens restaurant, og det er muligt at arrangere en privat romantisk middag på stranden.

SE MERE HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige billetter fra København til Maldiverne.

FRA københavn: 23. apr – 23. maj 2022

 


TRANSPORT

 

Man kan komme rundt i Maldiverne med båd, lufttaxi og private yachts. Bådene er det maldiviske svar på en bil, mens fly og private yachter primært er forbeholdt turister.

Læs mere om transport på Maldiverne her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365