Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 2.648,-


8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 2.648,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

SE TILBUDDET i januar vi har fundet på travelmarket
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 5. – 12. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer2.648,-

 

Billund: 13. – 20. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-

 


Hotel – københavn

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Ancient Sands Golf Resort bor du med en perfekt beliggenhed i den luksuriøse del af El Gouna. I kort gåafstand fra hotellet ligger Abu Tig Marina med yachter, restauranter, barer og butikker. Desuden har hotellet egen 9-hullers golfbane.

På hotellet er der et stort poolområde med fem pools, hvor de tre er opvarmede. Der er masser af solstole og en poolbar, hvor du kan nyde en svalende cocktail i løbet af dagen. Fra den ene pool er der udsigte over Det Røde Hav.

Ved siden af hotellet og lagunen ligger hotellets 9-hullers golfbane Ancient Sands Golf Course. Det er muligt at tage golflektioner, hvis man har lyst.

For gæster der bor på Ancient Sands Golf Resort er der gratis entré til den nye strand Marina Beach, der ligger ved Abi Tig Marina. Vælg selv om du vil gå eller tage shuttlebussen derhen. Strandhåndeklæder indgår og hentes i receptionen på hotellet.

SE mere HER:

Hotel – Billund

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Aqua Vista – powered by Playitas. Hotellet tilbyder alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i crossfitboxen.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Hurghada i januar.

 

fra københavn: 5. – 12. jan 22

 

FRA billund: 13. – 20. jan 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hurghada: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos TUI/Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365