Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife med all inclusive for kun 2.153,-


8 dage på Tenerife med all inclusive for kun 2.153,- per person inkl. fly og hotel med pool!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUDDET i januar VI HAR FUNDET på travelmarket:
Fra_BillundFra København

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra Billund: 1. – 8. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer2.153,-

 

Fra København: 4. – 11. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer2.345,-

 


Hotel

Hotel Catalonia Punte del Rey ligger i den lille by Las Caletillas. Her er pool, tilpas med aktiviteter og underholdning. All Inclusive indgår. Der er cirka 14 kilometer til Tenerifes hovedstad Santa Cruz, med masser af shopping og seværdigheder.

Hotellets poolområde har solstole og en bar. En del af terrassen er kun for voksne og har to jacuzzis. Der er også mulighed for at spille padel og squash.

Hvis du vil bade i havet er der et par små strande i nærheden, der består af sort lavasand. I nabobyen Candelaria er der en lidt større strand.

SE mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Tenerife i januar måned:

 

FRA Billund: 1. – 8. jan 22

 

FRA København: 4. – 11. jan 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos TUI.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365