Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Bornholm for kun 637,-


Wellnessophold på Griffen Spa Hotel på Bornholm for kun 637,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til spa!

Griffen Spa Hotel er Bornholms flotte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv med lækre moderne omgivelser, stort spa & wellnessområde, og en særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. En udsigt der er så smuk, at den er kåret som en af Bornholms bedste udsigter.
I det 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa er den dramatiske, bornholmske natur overført til wellness i et moderne spabad. Bade, saunaer og bassiner er designet og opkaldt efter øens seværdigheder – og det meste af saunaen er bygget i bornholmsk granit.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.273,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 637,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

 

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365