Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Helnan Marselis Hotel for kun 398,-


Ophold på det eksklusive Helnan Marselis Hotel i Aarhus for kun 398,- per person inkl. overnatning i dobbeltværelse og morgenbuffet – eller kun 438,- for værelse med havudsigt og morgenbuffet!

Er du betaget af havet, og foretrækker du at være tæt på hav og strand, når du skal holde ferie? Så vil du elske Helnan Marselis Hotel med skøn beliggenhed lige ud til havet og kort afstand fra centrum af Aarhus. På Helnan Marselis Hotel vil du opleve hotellets overlegne service og sans for de små detaljer, der bare gør dit ophold lidt bedre. Med gratis yoga for gæsterne, swimmingpool, fitnessfaciliteter, mødelokaler og cykeludlejning er Helnan Marselis Hotel et oplagt valg. Restaurant Marselis er kendt som en af Aarhus’ bedste og serverer alt fra overdådige morgenmadsretter til a la carte med både danske og internationale specialiteter og udsøgte vine.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 796,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 398,- per person. Der er flere pakker tilgængelige på HotelSpecials.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Værelserne på Helnan Marselis Hotel er alle nyrenoverede med store vinduer, der har udsigt over enten havet eller skoven. Værelserne har med deres franske altaner og terrasser en maritim atmosfære og har alle gratis WiFi og TV.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365