Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.695,-


8 dage på Gran Canaria for kun 1.695,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

 

SE TILBUDDET i januar VI HAR FUNDET på travelmarket:
Fra_BillundFra København

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE tilbud

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Spanien:

SE ANDRE TILBUD TIL Spanien HER
JanuarFebruar

Prisoversigt

 

Billund: 1. – 8. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer1.695,-

 

billund: 15. – 22. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer1.885,-

 


Hotel – billund

Green Garden er et enkelt lejlighedshotel med en god beliggenhed tæt på stranden i Playa del Inglés. Hotellet har et poolområde, og i gåafstand ligger Kasbah shoppingcenter med butikker og restauranter.

 

SE mere HER:

Hotel – København

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

 

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles på Spies / Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365