Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kap Verde for kun 3.669,-


15 dage på Kap Verde for kun 3.669,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med pool!

Vil du have sikkerhed for sol og varme, så er Sal, Kap Verde et godt bud. Temperaturen ligger på omkring 28 grader, vandtemperaturen på omkring 25 grader og risikoen for regn er nærmest lig nul.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET på travelmarket med afrejse i januar:
Fra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 12. – 26. jan 22 (14 nætter)
V/ 2 PERSONER3.669,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede lejlighedshotel Águahotels Sal Vila Verde, der ligger et par kilometer udenfor den charmerende badeby Santa Maria. Hotellet er en del af et stort anlæg med over 1000 lejligheder og blandt andet otte pools, tennisbaner samt flere restauranter og barer. I lejlighederne kan der bo op til seks personer.

Den nærmeste strand er den tre kilometer lange Ponta Pretas-strand, hvortil du kan gå eller benytte hotellets busservice. Hotellet har også busservice til byen Santa Maria (og dens strand) et par gange om dagen. Et andet alternativ er at leje en cykel og køre dertil.

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Kap Verde i januar.

 

FRA København: 12. – 16. jan 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kap Verde: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos TUI.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365