fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Pyrenæerne med halvpension for kun 4.941,-


1 uges skiferie i Arinsal i Pyrenæerne med halvpension for kun 4.941,- per person inkl. fly, transfer, liftkort og flot 4-stjernet hotel med halvpension, wellness-center og udendørs pool!

Arinsal er en smuk landsby, beliggende i Andorra, og er del af en de mest omfattende skiområder i Pyrenæerne, nemlig Vallnord. Arinsal er en by med mange attraktioner. Mange af byens bygninger er nybyggede, og har derfor en moderne facade. Byen er fuld af restauranter og barer, som inviterer indenfor til en udsøgt fornøjelse efter en aktiv dag på pisterne.

Se tilbuddet vi har fundet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 16. – 23. jan. 2022 (7 nætter)
Pris4.941,-


Hotel

Hotel Sant Gothard ligger i området Arinsal og byder på en smuk udsigt over dalen. Værelserne er pænt indrettet og udstyret med tv og badeværelse. Pisterne og liften ligger 900 meter fra hotellet, og skibusstoppestedet ligger kun ca. 150 meter derfra. Efter en dag på pisterne, kan du slappe af i wellnesscentret, og for vovehalsene er der også en opvarmet udendørs pool. I hotellets restaurant kan du nyde en velsmagende middag hver aften og efterfølgende få en drink i baren.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer er inkluderet i prisen


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365