Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Hotel d’Angleterre for kun 1.675,-


Weekendophold på ikoniske Hotel d’Angleterre for kun 1.675,- per person inklusiv overnatning i superior værelse og fri adgang til spa og fitness – eller nytårsophold for kun 2.475,-!

Det 5-stjernede Hotel d’Angleterre er et ikonisk og historisk vartegn i København og Danmark, og vurderes som et af de bedste hoteller i Nordeuropa. Hotel d’Angleterre er kendetegnet ved sin elegance, luksus og stil, og er indbegrebet af den perfekte balance mellem den klassiske victorianske arkitektur i den historiske bygning og den yndefulde enkelhed i det moderne nordisk design.
Hotellets spa-område Amazing Space et af de skønneste spa i København, der tilbyder beroligende og plejende ansigts- og kropsbehandlinger. Et besøg i Amazing Space er en sensorisk oplevelse uden lige med sunde drikke, aromaterapeutiske dufte, afslappende musik, eksotiske blomster og et bredt udvalg af forskønnende og helbredende behandlinger.

SE TILBUDDEne til d’angleterre HER:
WeekendopholdNytårsaften
Bemærk: Den samlede pris for weekendopholdet er 3.350,- for 2 personer i et superiorværelse, hvilket er 1.675,- per person. Den samlede pris for nytårsopholdetopholdet er 4.950,- for 2 personer i et superiorværelse, hvilket er 2.475,- per person.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Weekendophold:


Nytårsophold:


Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i København: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365