Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lanzarote for kun 1.410,-


8 dage på Lanzarote for kun 1.410,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Den kanariske ø Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. På Lanzarote møder man en unik natur og en skøn atmosfære, der gør at mange hurtigt forelsker sig i øen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 20. – 27. dec 21 (7 nætter)
v/2 personer1.410,-

 


Hotel

Apartments THe Morromar har en god beliggenhed, tæt på både centrum og Matagordastranden. Hotellet har to poolområder med opvarmede pools, restaurant og to barer. Desuden er der en tennisbane, fitness og paddletennis. Lejlighederne er udstyret med barkøkken og ligger i hvide toetagers bygninger rundt om poolområdet. I hotelhaven er der to poolområder, begge med hver sin laguneformede pool, der er omgivet af terrasser med solstole. Begge pools er opvarmede om vinteren og den ene pool har en adskilt lavere del. Til de aktive er der en tennisbane, et fitnesslokale og mulighed for at leje cykler. Du kan også spille paddletennis.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lanzarote: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365