Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages all inclusive ophold i Harzen for kun 1.117,-


4 dages all inclusive ophold i Harzen for kun 1.117,- per person inkl. 3-stjernet hotel og alle måltider!

Harzen er et bjergmassiv, der omfatter de højeste bjerge i Nordtyskland. Harzen strækker sig henover 3 delstater fra byen Eisleben vestover i en længde på 110 km og en bredde på 30-40 km. Den østlige del har højder op mod 400 m og kaldes Unterharz og Oberharz i vest når op i over 1.000 m. Unterharz er delvis opdyrket, mens Oberharz er domineret af skove og beskyttet som nationalpark. Hele Harzen-massivet er gennemskåret af floddale.

Der er dømt flotte naturoplevelser, total afslapning og masser af samvær og familiehygge på det hyggelige Residenz Hotel Harzhöhe. Med en idyllisk og fredelig beliggenhed midt i det smukke skovlandskab i Oberharz har I direkte adgang til nogle af Harzens mest sceniske vandreruter. Skiområdet Hahnenklee ligger blot 900 meter fra hotellet, og der er alpine pister, langrend, kælkebakke og lifter i det afvekslende landskab. Der er noget for alle – også børnefamilier! Så pak bilen og glæd jer til gode oplevelser på ski og fantastiske naturoplevelser i Harzens kuperede landskaber.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Tilbuddet udløber om 17 dage.

Ophold kan bookes i perioden 4. januar – 30. april 2022.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Harzhöhe, der ligger skønt – kun 900 meter fra lifteområdet! Hotellet er et 3-stjernet hotel med en rolig beliggenhed ved det smukke skovlandskab. Hotellet har elevator, restaurant, bistro og bar. Alle værelserne på hotellet har satellit-tv, skrivebord og stol og egen balkon. Det er muligt at bo tre på værelserne, men ønsker I at rejse fire sammen, kan I booke to værelser ved siden af hinanden.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


indtrykmere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Ophold på Residenz Hotel Harzhöhe

3 overnatninger i dobbeltværelse

All Inclusive (fra ankomstdagen kl. 15.00 – til og med morgenmaden på afrejsedagen)

3 x morgenmad (tag selv-buffet, hvor serveringen deles op i grupper)

Frokost: Madpakke til at tage med på tur (man smører selv ved morgenbordet). Pose dertil udleveres i receptionen

Kaffe, te, kage (tag selv-buffet, hvor serveringen deles op i grupper)

Aftensmad (buffet) inkl. drikkevarer fra kl. 10.00 – 20.30 – restauranten lukker kl. 20.30 (tag selv-buffet, hvor serveringen deles op i grupper)

Gratis parkering

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag eller torsdag fra d. 4. januar – 30. april 2022.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365