Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage på Maldiverne for kun 5.970,-


14 dage på Maldiverne for kun 5.970,- per person inkl. fly og godt  hotel med privat strand!

Maldiverne er et paradis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande. Her får I en fredelig ferie, hvor der under det krystalklare vand venter en unik verden af farvestrålende koraller og fisk. Om aftenen kan I nyde mageløse solnedgange og nyde godt af Maldivernes fantastiske køkken.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  31. jan – 14. feb 2022
HOTEL1.503,-
FLY4.467,-
I ALT5.970,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.006,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.503,- per person.

 

Billund: 31. jan – 14. feb 2022
HOTEL1.503,-
FLY5.404,-
I ALT6.907,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.006,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.503,- per person.

Hotel

Island Guest ligger i Maamendhoo og har restaurant, fælles opholdsstue, have og privat strandområde. Der tilbydes roomservice og legeplads. Overnatningsstedet har døgnåben reception, fælles køkken og valutaveksling. Værelserne på pensionatet har kedel. Der er eget badeværelse med bruser, tøfler og hårtørrer. Samtlige værelser på Island Guest har aircondition og fladskærms-tv. Der serveres kontinental morgenmad dagligt. Island Guest har solterrasse. Det er populært at cykle i området, og der tilbydes cykeludlejning på pensionatet. Ejendommen har frisør og business-center. Den nærmeste lufthavn er Kooddoo, 2 km fra Island Guest, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

SE MERE HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Maldiverne.

FRA københavn: 31. jan – 14. feb 2022

 

FRA Billund: 31. jan – 14. feb 2022

 


TRANSPORT

 

Man kan komme rundt i Maldiverne med båd, lufttaxi og private yachts. Bådene er det maldiviske svar på en bil, mens fly og private yachter primært er forbeholdt turister.

Læs mere om transport på Maldiverne her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365