fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 nat i Horsens Statsfængsel for kun 425,-


1 nat i Horsens Statsfængsel i tomandscelle for kun 425,- inkl. entré til fængselsmuseet og morgenmad!

Horsens Statsfængsel lukker dørene i til en overnatning bag tremmer, og medmindre du bryder ud, og tager en middag i byen, står menuen (næsten) på vand og brød. Her får du et lille indblik i, hvordan livet som indsat har været, og mon ikke fortællingerne om flugtforsøgene fra de små celler nok skal få de stækkede vinger til at længes efter at kunne flyve frit igen. Fængslet holder til i det tidligere Horsens Statsfængsel og er Europas største fængselsmuseum. Her fortælles fængslets historie fra både indsattes og ansattes perspektiv på en levende og billedrig måde. Fængslet har vundet tre priser for deres museumsformidling, blandt andet prisen for “Bedste udenlandske museum 2016” i London.

Se det gode tilbud her
Bemærk at den samlede pris for opholdet er 850,- for 2 personer i en tomandscelle hvilket svarer til 425,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fængslet

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365