Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada for kun 1.499,-


8 dage i Hurghada for kun 1.499,- inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i januar HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Prissammenligningssiden Travelmarket.dk viser en højere pris. Når der klikkes videre til Apollo vises den korrekte pris.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. jan – 3. feb 22 (7 nætter)
v/2 personer1.499,-

 

Billund: 6. – 13. jan 22 (7 nætter)
v/2 personer1.499,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Bella Vista, der har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hurghada: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365