Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges skiferie i Valmorel for kun 3.084,-


1 uges skiferie i Valmorel for kun 3.084,- per person inkl. liftkort og  splinternyt 5-stjernet kompleks med fantastisk beliggenhed og adgang til det 1000 m² store wellnesscenter med spa og panoramaudsigt over Valmorels sneklædte bjerge!

Valmorel er en charmerende og traditionel fransk skisportsby i Alperne. Valmorel ligger ved siden af et større skovområde på bjerget, Cheval Noir, der ligger i det populære skiområde, Le Grand Domaine. En skiferie i Valmorel byder på naturskønne omgivelser, og går du en tur igennem den hyggelige landsby, vil du passere hyggelige butikker og gode restauranter bygget i traditionelle træ- og stenmaterialer.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 26. mar – 2. apr. 2022 (7 nætter)
v/4 personer3.084,-

 


Hotel

Excellent Résidence MGM Anitea er et splinternyt 5-stjernet kompleks med en fantastisk beliggenhed i centrum af Valmorel, tæt på pisterne og Altispace-stoleliften. Du kan derfor nemt og hurtigt komme ud og stå på ski om morgenen. De luksuriøse faciliteter omfatter en opvarmet swimmingpool, et wellnesscenter og en loungebar, der alle befinder sig inden for kort rækkevidde. Résidence MGM Anitea er det perfekte sted til at nyde skiferien, uanset om du rejser med en partner, venner eller familie. Komplekset emmer af en rolig atmosfære. De smarte lejligheder, der er udstyret med en rummelig indretning og luksuriøst interiør, omfatter alle bekvemmeligheder. Hvert værelse omfatter en stor dobbeltseng, luksusbadeværelse, køkken og balkon, hvorfra du kan nyde den flotte udsigt. Under opholdet på Résidence MGM Anitea får du gratis adgang til det 1000 m² store wellnesscenter. Fra spaen er der panoramaudsigt over Valmorels sneklædte bjerge, og det er det perfekte sted at slappe af efter en lang skidag. Her finder du bl.a. en sauna, jacuzzi og hamam. Du kan desuden tage en dukkert i den opvarmede indendørs swimmingpool og svømme nogle baner frem og tilbage. Få fornyet energi og nyd udsigten. Snup en drink i loungebaren sammen med dit selskab før I begiver jer ud i Valmorels centrum til et kulinarisk aftensmåltid. Den centrale beliggenhed, de luksuriøse lejligheder og topfaciliteterne gør Résidence MGM Anitea til et fantastisk udgangspunkt for din skiferie i Valmorel!


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365