Vi finder de bedste rejsetilbud

Spaophold på Himmerland for kun 700,-


Spaophold på det prisvindende resort Himmerland for kun 700,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til spa.

I HimmerLand Spa finder du de herligste faciliteter, der gør dit wellness og spa ophold til noget ganske særligt. Sæt dig til rette i den Finske Sauna, læn dig tilbage i Relax Bassinet eller plej fødderne med et tiltrængt fodbad. Dine muligheder for forkælelse og velvære er uendelige her. Her venter mange timers forkælelse med wellness og spa.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.400,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 700,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Det prisvindende resort HimmerLand har lige siden 1979 været kendt og anerkendt for deres golfanlæg, men har de seneste år udvidet med hotel, spa, badeland, bowlingbane og meget mere, som du som gæst, kan krydre dit ophold med. Alt er samlet under ét tag. De lægger stor vægt på at skabe et resort, hvor hver eneste gæst får en helt unik oplevelse. Et sted, med oplevelser for alle, samlet under ét tag, så I kan få den ultimative oplevelse i deres udgave af himmerige.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Min. alder 14 år

Check in er fra kl. 15.00-21.00

Check ud er fra kl. 07.00-11.00

Om lørdagen opleves der stor travlhed. Entreen bliver derfor delt op i to hold, fra 9-14 og 14.30-18.30 for at sikre, at alle gæster får en god oplevelse i HimmerLand Spa.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365