Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage ved Venedig for kun 955,-


4 dages forlænget weekend ved Venedig for kun 955,- per person inkl. direkte fly og fantastisk 5-stjernet hotel med morgenmad!

Venedig er en unik oplevelse, som ingen bør snyde sig selv for. Bygget på pæle i vandet byder Venedig på seværdigheder som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro. Nyd den helt særlige stemning i en gondol på de smukke kanaler og spis dejlig mad på de romantiske restauranter. Bo samtidig på et elegant 5-stjernet hotel lidt uden for Venedig inkl. morgenmad. Hotellet har til huse i en skøn klassisk villa fra 1800-tallet.

SE DET GODE TILBUD HER:
Husk at vælge Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 24. jan 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL925,-
FLY30,-
I ALT955,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.850,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 925,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

Det 5-stjernede Hotel Villa Condulmer ligger lige ved siden af ​​sin egen 18-hullers golfklub, og er omgivet af en grøn park med swimmingpool. Det har til huse i en villa fra det 18. århundrede og byder på en traditionel restaurant og bar. Værelserne har en klassisk eller elegant indretning, og omfatter aircondition samt fladskærms-tv med satellitkanaler og minibar. Samtlige værelser har eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler, mens nogle af værelserne har spabad. Der tilberedes en varieret morgenbuffet hver dag, som omfatter hjemmebagte kager. Der serveres desuden typiske venetianske specialiteter og lokale vine i ejendommnens à la carte-restaurant. De fleste af værelserne omfatter endvidere gratis aviser og WiFi. Villa Condulmer ligger blot 3 km fra centrum af Mogliano Veneto, og 5 minutters kørsel fra Preganziol-afkørslen på motorvej A4. Mestre og Venedig ligger mindre end 20 minutter derfra i bil.


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Venedig:

FRA Billund: 21. – 24. jan 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Venedig: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Snyd ikke dig selv for en smuk tur rundt i Venedig i gondolerne. En unik og romantisk oplevelse.

Der kører shuttlebusser fra begge lufthavne til Venedig for 150,- per person for en returbillet. De kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365