Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Saturnia for kun 2.353,-


8 dage ved Saturnia for kun 2.353,- per person inkl. fly, leje af bil og godt hotel med pool og smuk beliggenhed!

Hvad er bedre end at slappe af i et smukt varmt bad midt i naturen? Toscanas vidunderlige og naturlige varme kilder ligger godt skjult i det smukke landskab, der er et af de mest idylliske områder i Italien. Byen Saturnia er en oase af velvære og ro midt i det sydligste Toscana. Her er du tæt på historiske rigdomme og idylliske byer.
Rejser du fra Billund, så flyver du til Pisa, hvorfra der er få timers kørsel til hotellet i en lejebil. Rejser du fra København, så flyver du til Rom, hvorfra der ligeledes er få timers kørsel.

Fra billund:
FlyHotelBil

 

Fra københavn:
FlyHotelBil

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 26. apr – 3. maj 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.489,-
BIL587,-
FLY277,-
I ALT2.353,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.978,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.489,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 1.174,- for 2 personer hvilket er 587,- per person.

 

københavn: 26. apr – 3. maj 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.489,-
BIL571,-
FLY761,-
I ALT2.821,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.978,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.489,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 1.142,- for 2 personer hvilket er 571,- per person.

 


Hotel

Borgovera Toscana Vacation ligger i Manciano ikke langt fra Saturnia og har gratis WiFi overalt. Der er udendørs swimmingpool og grillfaciliteter i haven. Samtlige værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler, elkedel og ventilator. Der er desuden eget badeværelse med badekar eller bruser samt hårtørrer.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

 

FRA billund til Pisa: 26. apr – 3. maj 2022

 

FRA københavn til Rom: 26. apr – 3. maj 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Billeje er billigt i Italien. – Det kan bestilles her:

 

SE mere HER:
Fra BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365