Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.215,-


8 dage på Mallorca for kun 1.215,- per person inkl. fly og 4-stjernet med pool og spa og beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
København
Billund
Bemærk: Klik på “Vores laveste pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 29. mar – 5. apr 2022
HOTEL855,-
FLY360,-
I ALT1.215,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.709,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 855,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

 

Billund: 30. mar – 6. apr 2022
HOTEL997,-
FLY575,-
I ALT1.572,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.994,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.607,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

 


Hotel

Seaclub Mediterranean Resort ligger få minutters gang fra stranden i Alcudia-bugten og byder på middelhavsinspirerede lejligheder. Seaclub Mediterranean Resort har swimmingpool, have og fitnesscenter. Samtlige lejligheder har aircondition og balkon eller terrasse. Tekøkkenet har mikroovn og køleskab, og opholdsområdet har 2 sovesofaer og fladskærms-tv med satellitkanaler. Der er mulighed for at låne barnestole på anmodning og mod et tillægsgebyr. Buffetrestauranten på Sea Club serverer internationale retter. Der er også en snackbar ved poolen hvor der serveres drinks og snacks. Der er gratis wi-fi overalt på stedet. Receptionen kan arrangere cykel- og billeje, og personalet hjælper gerne med at arrangere udflugter til forskellige attraktioner, fx S’Albufera Nationalpark, der ligger ca. 5 km derfra. Der er legeplads til børnene og underholdningsprogram. Der er mulighed for gratis offentlig parkering over for hotellet. Tag en dukkert i en af de 4 udendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive fitnesscenter, spa og udlejningscykler.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

 


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

 

FRA København: 29. mar – 5. apr 2022

 

FRA Billund: 30. mar – 6. apr 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365