Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages på Arctic SnowHotel for kun 3.683,-


3 dage på Arctic SnowHotel for kun 3.683,- per person inkl. fly og morgenmad!

Arctic SnowHotel ligger helt oppe ved polarcirklen og giver dig en oplevelse for livet, da du bor i en iglo bygget af is og sne! Her får du lov til at opleve den unikke arktiske natur, og du får optimale muligheder for at se nordlyset udfolde sig.  Meget belejligt har hotellet installeret en alarm, der giver dig besked når det farvestrålende fænomen optræder på nattehimlen. Hotellet tilbyder selvfølgelig adgang til spa, sauna og restaurant og polaraktiviteter som isfiskeri, sneskoture og bygning af sneskulpturer er også tilgængelige.

SE TILBUDDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

 


 HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 1. – 3.  feb 2022 (2 NÆTTER)
HOTEL2.031,-
FLY1.652,-
I ALT3.683,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.061,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.031,- per person.

 


Hotel

Disse glas-igloer ligger ved polarcirklen, blot 30 minutters kørsel fra centrum af Rovaniemi. Igloerne har alle gulvvarme og tag af termoglas med udsigt til himlen. Der findes 3 restauranter og en isbar på stedet. Arctic SnowHotel & Glass Igloos har et alarmsystem der meddeler hvornår nordlysene er synlige. Gæsterne kan benytte snesaunaen, det udendørs spabad samt saunaen ved siden af Lehtojärvi-søen. Der serveres traditionelle retter fra Lapland tilberedt af lokale råvarer i restauranterne. Sneskulptur, sneskoture og isfiskeri med en lokal guide kan arrangeres på stedet.
Du har gratis adgang til Snowman World, som ligger i Julemandens Landsby, fra den 6. december til slutningen af marts. Du kan deltage i aktiviteter såsom skøjteløb og rutsjebaner. Transport til og fra Rovaniemi Lufthavn eller byens centrum, som ligger 35 km derfra, kan arrangeres.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Rovaniemi:

FRA København: 1. – 3.  feb 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rovaniemi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365