Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.445,-


Last minute: 8 dage på Gran Canaria for kun 1.445,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE tilbud

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Spanien:

SE ANDRE TILBUD TIL Spanien HER
JanuarFebruar

Prisoversigt

 

København: 2. – 9. dec 21 (7 nætter)
v/2 personer1.445,-

 

 

billund: 2. – 9. dec 21 (7 nætter)
v/2 personer1.445,-


Hotel

 

Porto Alegre er et hyggeligt og populært lejlighedshotel i dalen oven for havnen i Puerto Rico. Hotellet har et pænt poolområde med en skøn udsigt over havet, og i poolbaren serveres der enkle retter. Fra Porto Alegre er der kun få minutters gang til Las Olas lille centrum med enkelte restauranter og butikker, og det tager cirka et kvarter at spadsere til stranden.

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365