Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dages fodboldrejse til Milano for kun 2.609,-


5 dages fodboldrejse til Milano for kun 2.609,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og billetter til Champions League kampen mellem AC Milan og Liverpool F.C.!

Oplev Champions League live når AC Milan møder Liverpool F.C. Holdkortet er fyldt med verdensstjerner når de to klubber tørner sammen, og du kan derfor glæde dig til at opleve spillere som Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic samt Liverpools stjernespækkede hold i aktion på grønsværen i Milans forsøg på at avancere fra gruppespillet.

Milano er Italiens næststørste by og verdenskendt for mode og design. Besøg byens hippe kvarterer hvor modebutikkerne og hyggelige kaffebarer står i kø. Nyd også den smukke domkirke og gå en tur i de gamle snoede stræder, hvor du vil opleve ægte italiensk stemning, kultur og traditioner.

 

SE TILBUDdet til milano HER:
__Fly__Billet / Hotel
Fra_Aarhus
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Aarhus: 6. – 10. dec 21 (4 nætter)
HOTEL / BILLET2.574,-
FLY35,-
I ALT2.609,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 5.148,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.574,- per person.

 

Billund: 6. – 10. dec 21 (4 nætter)
HOTEL / BILLET2.574,-
FLY76,-
I ALT2.650,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 5.148,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.574,- per person.

 

København: 6. – 10. dec 21 (4 nætter)
HOTEL / BILLET2.574,-
FLY479,-
I ALT3.053,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og billet er 5.148,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.574,- per person.

 


Hotel & Billetter

Vi har taget udgangspunkt i Kategori 5 billetter og 4 overnatninger på det 3-stjernede Astoria Sure Hotel Collection by Best Western.

Vælg 4 nætter med udrejse 6. december og hjemrejse 10. december for at opnå ovenstående pris.

se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus, Billund og København til Milano i december:

 

FRA aarhus: 6. – 10. dec 2021

 

FRA Billund: 6. – 10. dec 2021

 

FRA København: 6. – 10. dec 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i den Milano. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365