Vi finder de bedste rejsetilbud

4 uger på Algarvekysten for kun 2.569,-


4 uger på Algarvekysten for kun 2.569,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET i april HER:
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Sunwebs hjemmeside.

ANDRE TILBUD

Sunweb har mange andre pakkerejser. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD  HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. mar – 27. apr 22 (28 nætter)
Pris2.569,-

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Topazio Mar som har en dejlig placering ca. 800 meter fra stranden. Lejlighedshotellet er for nyligt blevet komplet renoveret, hvilket gør Topazio Mar til en indbydende ferieadresse på rejsen til Algarvekysten. Hotellet og dets lejligheder er hyggelige og enkelt indrettede, hvor du her kan nyde god plads og afslapning efter en dejlig dag i solen. I lejlighederne er der plads til 2 personer, hvilket gør Topazio Mar ideel til en dejlig parferie til sydens sol. Her har du bl.a. nem adgang til hotellets poolområde, hvor du har rig mulighed for at nyde solen og varmen eller tage en svømmetur i det dejlige badevand. Dit ophold er inklusiv morgenmad, så du er sikret en ekstra god start på dagen i løbet af din ferie. Vi anbefaler Topazio Mar især til par, som gerne vil nyde en ferie til Portugal i hyggelige omgivelser nær stranden og til lave priser.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København til Algarve i marts/april 2022.

Fra København: 30. mar – 27. apr 22 (28 nætter)

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Billeje er også et godt alternativ, da det er meget billigt. Det koster kun 1.569,- (785,- per person) for 4 uger og kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Algarvekysten. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365