Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Napoli for kun 1.184,-


6 dage i Napoli for kun 1.184,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel i hjertet af byen!

Napoli er ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er også en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg laveste pris på hotellet.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 7.  apr 21 (5 NÆTTER)
HOTEL600,-
FLY584,-
I ALT1.184,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.200,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 600,- per person.

 

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Colombo, der ligger tæt ved hovedbanegården og domkirken, midt i Napolis historiske centrum. Hotel Colombo ligger i et område med trafikbegrænsning i kort afstand fra havnen. Man kan udforske den historiske bydel til fods og opleve vartegn som San Gregorio Armeno og Napolis gamle underjordiske ruiner. Værelserne er behagelige og funktionelle og har moderne bekvemmeligheder som satellit-tv. Værelsesprisen omfatter en kontinental morgenbuffet. Hotellet har også en loungebar. Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 2. – 7.  apr 21

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365