Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend ved Sevilla for kun 559,-


4 dages forlænget weekend ved Sevilla for kun 559,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med central beliggenhed!

Nyd en forlænget weekend i den smukke andalusiske by Sevilla, der rummer så mange herligheder. Oplev den berømte og lidenskabelige dans Flamenco, nyd de mange tapasbarer og besøg det spændende historiske palads Alcázar. Husk også at lægge vejen forbi Parque de María Luisa, der er en dejlig oase i centrum af byen fyldt med palmer, smukke blomster og appelsintræer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 11. – 14. dec 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL524,-
FLY35,-
I ALT559,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.047,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 524,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Virgen de los Reyes, der modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og central beliggenhed. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet!

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Rejs365 flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sevilla i december måned.:

FRA billund: 11. – 14. dec 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sevilla: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Billeje er billigt i Sevilla! – Det kan bestilles her:

I øvrigt har Sevilla mange gode cykelstier. Det kan derfor anbefales at leje cykler, da det er en nem og hurtig måde at komme rundt i byen på.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365