Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellness & Relax ophold på SIDE Design Hotel for kun 571,-


Wellness & Relax ophold på det 5-stjernede SIDE Design Hotel i Hamborg for kun 571,- per person inkl. overnatning i dobbeltværelse, stor morgenbuffet, minibar på værelset med drikkelse & snacks, fri adgang til spaafdeling og fitness, 15 % rabat på spabehandlinger og 10% rabat i hotellets restaurant og bar.

I hjertet af Hamborg ligger SIDE Design Hotel, hvor I indenfor gåafstand til hotellet finder Alster-søen, byens utallige shoppingmuligheder, attraktioner samt Hamborgs bedste restauranter og barer. Når I er færdige med at udforske byen, kan I tilbage på hotellet nyde et afslappende og luksuriøst ophold, hvor der på værelset er champagne ved ankomst. Der er også adgang til hotellets spaafdeling med sauna, dampbad, fitness og stort poolområde. Hver morgen serveres der en stor luksuriøs morgenbuffet i hotellets restaurant.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Brug rabatkoden BW2021 på TrueStory og den samlede pris for 2 personer bliver 1.143,- hvilket er 571,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SIDE Design Hotel er det eneste 5-stjernede superior Design Hotel i Hamborg. Hotellet åbnede i 2001 og har gennemgået en total renovation i 2018. Hotellet har et unikt design, som sammen med den høje komfort skaber en unik atmosfære. Brug rabatkoden BW2021 på TrueStory og den samlede pris for 2 personer bliver 1.143,- hvilket er 571,- per person.

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Min. 18 år.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365