Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Porto Santo med all inclusive for kun 2.498,-


Last minute: 8 dage på Porto Santo med all inclusive for kun 2.498,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet strandhotel med pool!

Ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet byder på en fantastisk lang og gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed. Den smukke vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt!

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 billund: 26. nov – 3. dec 2021 (7 nætter)
Pris2.498,-

 


Hotel

Rejsen tager udgangspunkt i det flotte 4-stjernede Vila Baleira, der bl.a. tilbyder pool og smuk beliggenhed. Se mere til hotellet her: 

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365